Sounji

 

【500 årligen, tempel sorg för Hojo Five Era】

Sayunji är ett gammalt tempel (historiskt tempel) i Daimuchi-skolan i Rinzai-shi.
Det grundades av son till sonen av Hojyo-jyun klan första året (1521).

Hayunji Temple
Hayunji Temple

Det blomstrade som Bodera-templet för familjen Odawara Hojo, men det blev huvudkontoret för Hideyoshi Toyotomi som korsade Mount Hakone på 18-dagen 1590 i 4 (5). Vid den tiden försvann en av Kantos bästa Zen-mochi. Senare återupplivades den av munken Kikutsu år 6.

Det finns en stor gammal tempel klocka på den vänstra sidan av klocktornet i templet gate, det är då rusade till Odawara attacke Mr Hideyoshi Toyotomi Hojo, sägs ha använts i natten Castle Ishigakiyama.

Bai tempel och Bell Bell (Choshu Bell)
Hayunjiji klocktorn

Det sägs att staden Hakone Yumoto ursprungligen började som Monza Town of Susumuji.
Den nuvarande katedralen (givna: de viktigaste byggnaderna i templet eller templet) är ett minne Edo eran återuppbyggnad, många kulturlämningar som Shinobu kulturen i början av krigande staternas period, Edo eran Hojo Godai bild har rapporterats.

För närvarande Sounji var Sengoku Nadakaka' som en man av kultur för att representera era Hojo ChoTsuna: arbete och sägs vara torra landskapet (torra landskapet, han fontän) av (Maboroshian Hayakumo tredje son) Förutom trädgården lämningar, Hojo Godai av grav, kulturella tillgångar, såsom "Hōjō Soun image" (nationellt utsedda viktig kulturegendom) har sparats.

Hojo Fujyo

① Hyojyo Element Cloud (1432 ~ 1519)
Herr Ise Shin Kurozu, ett populärt namn. Krigsherrar som representerar den tidiga Sengoku-perioden. Begging från Kyoto till Suruga Imagawa familj, jag fångade Izu Sagami och öppnade gardinen av självständighet och krigande stater era. Det dog vid Izu Bosuyama. Gott nytt år

② Hojo Tsunade (1486 - 1541)
Efter vilja Shunko, gå vidare till Musashi Shimosa. Vi utökade Hojo Odawars territorium. Gott nytt år

③ Mr Hojo Miyazaki (1515 till 1571)
Lv Uesugi förstörde hus, Takeda Kai, var utmärkt förmåga att Ryogoku ledningen att förhindra Kanto förväg Echigo Kenshin Uesugi. Gott nytt år

④ Mr Hojo Megumi (1538 - 1590)
Fru Huang är en dotter till Hayato Shingen. Täcker den västra delen av Shingen, efter dess död, samarbetade med Nobunaga Oda och belastades av Takeda. Till slut förlorade för Toyotomi Hideyoshi. Gott nytt år

⑤ Mr Hojo (1562 till 1591)
Hustrun är prinsessan till dotter till Ieyasu Tokugawa. Ueno Utsunomiya av Shimono tappades och bildade Odawara Hojos största territorium. Ueno heter Masayuki Sanada heter Wal - Mo Castle och besegrar Hideyoshi och förlorar. Det flyter till Koyasan med hjälp av Ieyasu. Gott nytt år

Hayunjiji klocktorn
Hayunjiji klocktorn

Naturliga skog bakom templet (Sounji skogar) är en ädellövskog av vintergröna i huvudsak sammansatta av Castanopsis, som livsmiljö Himeharuzemi av utrotningshotade arter, som betecknas som en naturlig monument av prefekturstyrelsen och stad.

Under mitten av 6 månad 7 slutet av månaden, kören av cikadorna har blivit försommaren kvällen tradition Sounji är 7 månad tidiga händelser "Himeharuzemi skalet ser observation samhället" rekommenderas för familjen.

Skymning av Sayunji-templet
Skymning av Sayunji-templet

Mellan 11 månad i början av 3 dagen, eftersom vi är speciella offentliga gliddörr målningar och diboric av den stora hallen, i samband med Hakone daimyo utföras i 11 månad 3 datum, rekommenderar vi ett besök.

Det finns ingen entréavgift. Inträdesavgiften för Terakoba som ska släppas under de tre första dagarna av 11-månaden är dock 500 yen för vuxna.

Tillgång till här
<Vid tåg>
· 15 minuters promenad från Hakone Yumoto Station
· Från Hakone Yumoto Station Hakone Tozan Bus (K Route) Ungefär 3 minuter "Hayumo Park front" Stanna av vid busshållplatsen omedelbart.

Om du letar efter ett billigt hotell i Hakone-området klicka här (flerspråkig korrespondens)